Cine ar trebui sa isi cumpere un multicooker? Partea a XIII-a

Un multicooker este un electrocasnic de mici dimensiuni, fiind perfect pentru multe persoane aflate în diferite momente ale vieții lor. Indiferent că nu au prea mult timp la dispoziție, că nu știu să gătească sau că nu își permit un aragaz full size, există diferite persoane care au nevoie de un multicooker. Iată care sunt unele dintre aceste persoane:
multicooker1. Studenții

Indiferent că locuiesc în cămin sau în chirie, un student trebuie să aibă un multicooker. De cele mai multe ori stundeții locuiesc în camere mici sau împart o cameră cu mai multe persoane. Mai mult, aceștia nu au propriul lor aparat de gătit, mai ales dacă locuiesc la cămin. De regulă, în aceste cazuri un aragaz se află într-o cameră comună și permite accesul mai multor studenți, lucru care nu este deloc igenic, mai ales în această situație pandemică. Tocmai din acest motiv, fiecare student ar trebui să dețină un multicooker pe care să îl amplaseze în a sa cameră și la care să aibă acces doar el.
2. Masteranzii
Spre deosebire de studenții de la licență, cei mai mulți masteranzi au și un job full time pe lângă cursurile la care trebuie să meargă. Astfel, aceștia nu au prea mult timp la dispoziție să gătească, fapt pentru care au nevoie de un multicooker, cu ajutorul căruia să prepare rapid rețete gustoase și sățioase. Mai mult decât atât, dacă aceștia încă locuiesc la cămin, nici nu au loc în cameră pentru un aragaz cu cuptor full size. Acesta este și motivul pentru care un masterand ar trebui să aleagă varianta unui multicooker în camera lor, unde pot găti fără nici un fel de problemă.

Leave a Reply