Microblading sprâncene – asta se întâmplă în cabinetul esteticianului

Când spunem microblading și microblading sprâncene, imediat trebuie să ne ducem cu gândul la cabinetul esteticianului și la ceea ce se întâmplă în cabinet, din momentul în care începe microblading și până la final.

Ești curioasă să afli care sunt procedurile adiacente metodei de microbading sprâncene? De ce nu seamănă microblading cu metoda de micropigmentare, micropigmentare sprâncene și tatuaje sprâncene? Ca urmare, iată de ce ar trebui să te pregătești imediat după ce intri în cabinetul mediului estetetician. Promit că nu ai de ce să te temi, pentru că nu vorbim despre tatuaje sprâncene.

Chiar dacă procesele anter proces principal sunt asemănătoare cu cele de la micropigmentare, micropigmentare sprâncene, metoda microblading diferă destul de mult, în esență! Drep urmare, imediat după ce ți-ai exprimat dorința de a recurge la microblading sprâncene, medicul estetician va aplica pe zonă o cremă.

Ce rol are această cremă? Ei bine, pentru că se va folosi un intrument special, dedicat metodei microblading, va fi nevoie de un anestezic. Cremea va avea acest rol, de a anestezia zona, astfel încât tu să simți disconfort minim. Mai mult decât atât, această cremă va fi urmată de un anestezic lichid.

Nu te speria, totuși! Nu suntem în cazul tatuaje sprâncene pentru a vorbi despre ace. Tratamentul în sine este relatv nedureros. De acest lucru ne asigură toți medicii și toți esteticienii experimentați în acest domeniu și în metoda microblading sprâncene.

Și dacă această primă etapă pare puțin dureroasă, urmează și cea mai plăcută parte. Imediat după aplicarea cremei și a lichidului, nu va fi nevoie să aștepți o groază. Ba chiar deloc. Esteticianul, imediat după finalizarea primei etape, poate trece la treabă. Poate trece la desenarea și materializarea sprâncenelor mult dorite de tine.

Sprâncenele tale vor arăta, așadar, la finalul ședinței nici mai mult, nici mai puțin decât perfect! Esteticianul va avea grijă ca prin microblading să acopere toate lipsurile din sprâncene, dar și să le dea acestora forma și designul pe care tu-l dorești! Totul este în favoarea ta!

Microblading sprâncene este una dintre cele mai puțin dureroase metode de micropigmentare sprâncene, motiv pentru care este mult peste tatauaje sprâncene. Toate acestea pentru că medicii specialiști știu că nu tolerezi durerea. Pentru că nu ești prietenă cu ea, dar nici ea prietenă cu tine!

Metoda microblading sprâncene este la mare căutare. Poți opta și tu chiar astăzi pentru aceasta, pentru o formă a sprâncenelor cât mai aproape de perfecțiune!