Sfaturi pentru alegerea verighetelor sau inelului de logodna

Speram ca acest ghid sa va ajute sa faceti alegerea perfecta atunci cand sunteti in cautarea verighetelor sau a unui inel de logodna.

Sa presupunem ca ai ales deja inelul de logodna si acum trebuie sa alegi verighetele de aur sau de argint care sa se potriveasca cu inelul – iar aici vei avea nevoie de tot ajutorul cuvenit. Inainte de a spune „DA” unui model de verighete, citeste ghidul nostru cu atentie.

  1. Micsoreaza numarul de alegeri

Diamante sau pietre pretioase, platina sau aur – micsorarea numarului de alegeri poate fi destul de complicata, dar nu trebuie sa te panichezi. Acest task trebuie luat pas cu pas. Incepe cu alegerea unui stil: vizionezi un inel cu o singura banda sau un inel cu modele complicate? Doresti ca verigheta de aur sa includa si putin metal ca inelul de logodna? Esti de parere ca inelul tau si al partenerului ar trebui sa se potriveasca? Raspunde la aceste intrebari intai pentru a avea un punct de start, si apoi treci la cumparaturi.

  1. Incepe cautarea devreme

O data ce ti-ai format o idee despre ce fel de inel ti-ar placea, este timpul sa treci la partea distractiva: probarea verighetelor. Ar trebui sa incepi cautarea si probarea cu 2 sau 3 luni inainte de nunta. Ai nevoie de acest timp pentru a face research, a vedea preturile si pentru a reveni la verighetele care iti atrag atentia. Daca ti-ai ales perechea de verighete, ai nevoie de ceva timp pentru a fi 100% convins ca vrei sa le cumperi. Si nu uita: gravarea acestora cu diferite modele poate dura chiar si o luna.

  1. Seteaza un buget

Fa research-ul cu presupunerea ca vei cheltui aproximativ 3 sferturi din bugetul setat pentru verighete. In functioe de vanzator, un simplu model de verighete de aur de 14 karate sau platina simpla poate ajunge o mica avere. Infrumusetatile sau gravura pot creste rapid acest cost, in functie de numarul de caractere si fontul folosit.

Tineti cont de aceste sfaturi atunci cand doriti sa cumparati verighetele sau inelul de logodna si veti putea economi bani si timp in sesiunele de cumparaturi.